modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Papierindustrie

“Bedrijven in de papierindustrie willen hun machinepark beter onderhouden tegen lagere kosten.”

Meer doen met minder budget
In de papierindustrie is produceren de laatste jaren een kwestie van reduceren: meer doen met minder budget. Door optimalisatie van de bezetting worden productielijnen echter gevoeliger voor onverwachte storingen. Het eigen onderhoudsteam heeft veelal alleen nog maar capaciteit voor het uitvoeren van reguliere onderhoudswerkzaamheden… Veel onvoorspelbare onderbrekingen zijn bovendien een gevolg van onvoldoende preventief beheer. Dat werpt de vraag op: hoe kunnen we ons machinepark beter onderhouden tegen lagere kosten?

Flexibele technici als aanvulling op uw eigen onderhoudsteam

Modderkolk biedt de ideale oplossing. Een team van flexibel inzetbare technici, die in geval van onderhoudstops of calamiteiten uw eigen onderhoudsmensen ondersteunen. Zelf hoeft u er geen groot en kostbaar onderhoudsapparaat meer op na te houden. Terwijl u zo nodig wel snel over gespecialiseerde deskundigen beschikt, die prima de weg weten te vinden in uw productieomgeving.

Creatieve oplossingen

Ook in het kader van planmatig beheer en bij nieuwe projecten kunt u kosten besparen door Modderkolk te laten meedenken. Onze technici helpen uw engineers graag bij het zoeken naar creatieve oplossingen. Door vrijgekomen materiaal te hergebruiken kunnen we de kostprijs van een nieuwe installatie bijvoorbeeld fors reduceren. Ook valt er winst te behalen door vaker periodieke inspecties, zoals thermografische analyses, uit te voeren.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Afname van onvoorspelbare productiestops
  • Goede oplossingen tegen de laagst mogelijke kosten
  • Een vast team flexibele inzetbare technici, die bekend zijn met uw productieomgeving

Bekijk ook onze diensten:

×