modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Industriële automatisering

Voor de aansturing, monitoring en visualisatie van bedrijfskritische processen is vaak software op maat nodig. Bovendien heb je in productieomgevingen meestal niet genoeg aan automatiseringskennis alleen. Je moet ook weten hoe de processen zijn ingericht.

Daarom laten veel van onze opdrachtgevers ook de automatisering van hun installaties aan ons over. Bij Modderkolk hebben we namelijk IT-kennis én proceskennis. We ontwikkelen en implementeren besturingssoftware en applicatiesoftware, en zorgen voor koppelingen tussen verschillende systemen.

Modderkolk ontwikkelt en implementeert automatiseringsoplossingen voor:

  • Machine- en productielijnbesturingen
  • Opslag- en transportsystemen
  • Procesbediening en procesvisualisatie
  • Monitoring
  • Telemetrie (beheer op afstand)

Watermanagement

modderkolk-diensten-watermanagement

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

meer...

Industrie

modderkolk-diensten-industrie

De efficiency van productieprocessen kan het verschil bepalen tussen winst en verlies. Zeker in economisch zware tijden. Nederlandse industriële bedrijven steken op dit moment dan ook veel energie in het behoud van hun concurrentiepositie.

meer...

Gezondheidszorg

modderkolk-diensten-gezondheidszorg

De kwaliteit verhogen én de kosten verlagen? Veel organisaties vinden het al moeilijk om één van deze twee doelstellingen te behalen. Maar er is een sector waarin organisaties geacht worden beide te realiseren. De gezondheidszorg.

meer...

×