modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Kuipers Electronic Engineering ontwikkelt opvolger van de TSI datalogger

13 september 2016 -
Kuipers Electronic Engineering ontwikkelt opvolger van de TSI datalogger

De elektrotechniek branche ontwikkelt, zeker op het gebied van aparatuur. Jaren geleden, in het jaar 2002, was de introductie van de TSI datalogger. Deze apparatuur werd ontwikkeld met als eisen een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en jarenlange leverbaarheid.  De introductie was zeer succesvol en jarenlang werd deze apparatuur dan ook ingezet.

Door de continue technologische ontwikkelingen en afname van de beschikbaarheid van destijds gekozen componenten, kwam een ‘End of Life’ status voor de TSI datalogger steeds dichterbij. Om deze reden heeft Kuipers Electronic Engineering in maart 2016 de TSX100 modemlogger geintroduceerd als opvolger van de succesvolle TSI datalogger. Ook bij deze nieuwe apparatuur is betrouwbaarheid en een lange levensduur als eis gesteld, net als een jarenlange leverbaarheid.

Door de introductie van de TSX100 modemlogger zal de productie van de TSI datalogger in de loop van het jaar 2016 beëindigd worden. Reparatie en support voor deze apparatuur zullen beschikbaar blijven tot 1 januari 2019 onder het voorbehoud van de beschikbaarheid van de daarvoor benodigde componenten. Het aanschaffen van de TSI datalogger is mogelijk tot 1 oktober 2016.

Zie de brochure voor meer informatie over de TSX100 of mail naar sales@tmx.nl. U kunt zich dan ook laten informeren over de gunstige voorwaarden voor aankoop van de TSX100 modemlogger bij vervanging van een bestaande TSI datalogger.

×