modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

De 1e Modderkolk motortoerrit is een feit!

22 mei 2017 -
De 1e Modderkolk motortoerrit is een feit!

Afgelopen zaterdag was het dan zover, de 1e Modderkolk motortoerrit. De rit ging door het mooie Limburgse en Brabantse Peel & Maas gebied. Zowel ervaren als onervaren collega’s reden mee, wat zorgde voor een grote diversiteit binnen de groep.

het Programma

’s Morgens werd er vanaf 10:00 uur verzameld bij Modderkolk. Na een kopje koffie en een stuk cake is de rit gestart. 

Na 70 km tussen de Duitse grens en de Maas te hebben gereden, kwamen we bij ons eerste rustpunt. Hier konden we genieten van een lunch op een bijzondere plek. Vanaf de eerste stop zijn we verder langs de Maas gereden, om vervolgens per veerpond de Maas over te steken naar Grubbenvorst. Via diverse kronkelige wegen zijn we langs het peelkanaal gereden om na 145 km de tweede rustplaats te bereiken in Griendsveen. Hier konden we even tot rust komen onder genot van een drankje. Na een korte tankstop in America zijn we verder gereden door het Peelgebied.

Uiteindelijk hebben we 215 km gereden en eindigden we onze rit om 16:45 uur bij Modderkolk.

Benieuwd naar onze exacte route? Download het pdf-bestand, wijzig het bestand (dat in de map downloads terecht is gekomen) in een gpx bestand en je kunt onze exacte route via een gpx viewer bekijken. Ook het importeren naar een TomTom is mogelijk via dit gpx bestand.

Vervolg..

Ondanks dat de zon niet de gehele dag scheen, heeft iedereen toch genoten van de mooie route, de bijzondere rustmomenten en de gezelligheid onderling. Het is dus zeer waarschijnlijk dat er volgend jaar een 2e Modderkolk motortoerrit georganiseerd gaat worden! Hopelijk melden zich dan nog meer motorrijdende collega’s zich aan en kunnen we er opnieuw een prachtige rit van maken!

Lees hier meer over activiteiten voor, door en met onze collega’s.

 1e Modderkolk motor toerrit Peel & Maas1e Modderkolk motor toerrit Peel & Maas

×