modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Twee keer een 25 jarig jubileum, dat moet gevierd worden!

23 oktober 2017 -
Twee keer een 25 jarig jubileum, dat moet gevierd worden!

Vijfentwintig jaar geleden kwam zowel Sjaak Jansen als Tonnie van Mil bij ons in dienst. Destijds nog jonge mannen vol met dromen en ambities. Nu, vijfentwintig jaar later, werken ze beide nog steeds bij Modderkolk aan deze dromen en ambities en vierden ze afgelopen weken hun 25 jarig jubileum.

Tonnie kwam 5 oktober 1992 bij Modderkolk in dienst als Elektromonteur. In de afgelopen jaren heeft hij zich ontwikkeld tot een echte vakman. Hij specialiseerde zich in de elektrotechnische installaties binnen het watermanagement en is op dit moment werkzaam als Senior Technisch Specialist. Tonnie kennen wij allemaal als een rustige, harde en constante werker!

Ook Sjaak kwam op 5 oktober 1992 in dienst van Modderkolk. Hij begon destijds als Hoofd Uitvoering, waarbij hij leiding gaf aan zowel de projecten- als ook de onderhoudsgroep. Inmiddels heeft Sjaak een stapje teruggedaan en is hij  tegenwoordig verantwoordelijk voor de Inspecties binnen Modderkolk.  Voor de groep inspecteurs is Sjaak een rots in de branding. Nu is een rots een steen, maar Sjaak is niet zomaar een steen. Hij is meer een diamant. Dat is de meest geharde steen, keihard en toch elegant. Sjaak is geen man om stil te zitten en altijd bezig om te verbeteren. Zo heeft hij ooit gezegd ‘Ik hoef niet meer de beste te zijn, maar wil nog wel iedere dag beter worden’!

Vrijdag 13 oktober werd het jubileum van Tonnie gevierd. Vrienden, familie en collega’s werden uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje te proosten op het 25 jarig jubileum en op de mooie werkjaren die hopelijk nog volgen. Een week later was het de beurt aan Sjaak om zijn jubileum te vieren. Ook hij nodigden veel bekenden uit om dit bijzondere moment met hem te delen. De gehele avond werden er leuke herinneringen en mooie anekdotes verteld van de afgelopen 25 jaar.

Bij deze willen wij beide heren nogmaals feliciteren met dit prachtige jubileum. Vijfentwintig jaar in dienst zijn bij hetzelfde bedrijf vergt van beide partijen inzet, passie en plezier. Bedankt daarvoor!

25 jarig jubileum Sjaak Jansen Modderkolk 25 jarig jubileum Sjaak Jansen Modderkolk25 jarig jubileum Tonnie van Mil Modderkolk25 jarig jubileum Sjaak Jansen Modderkolk  25 jarig jubileum Sjaak Jansen Modderkolk  

×