modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Jan Simons wordt uitgeroepen tot Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017!

10 oktober 2017 -
Jan Simons wordt uitgeroepen tot Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017!

Gisteren is onze praktijkopleider Jan Simons door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) verkozen tot Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017 binnen de sector Techniek en de gebouwde omgeving. Een super prestatie, waar wij uiteraard ontzettend trots op zijn!

Jan Simons leidt sinds 2004 mbo-studenten op. Op de werkvloer van Modderkolk leren ze praktische en sociale vaardigheden. Jan Simons is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat Monteurs in Opleiding bij ons leren in de praktijk, omdat er daardoor een verbinding ontstaat tussen de theorie van school en de praktische toepassing van deze theorie binnen Modderkolk.”

Tijdens de uitreiking van de prijs werd aangegeven dat buiten de kennis en kunde van Jan, vooral de reacties van de studenten de doorslag gaven bij deze verkiezing. De Monteurs in Opleiding waren alle zeer positief over de manier waarop Jan zijn lessen invult!

Vervolg verkiezing SBB

Donderdag 23 november organiseren de MBO Raad en SBB de Dag van het mbo. Dan kiest een jury de beste mbo-student van Nederland. Op dat evenement worden ook de overallwinnaars van de verkiezing beste leerbedrijf en beste praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen.

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 230.000 erkende leerbedrijven en 300.000 praktijkopleiders voor mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij gemiddeld de helft van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

Jan Simons Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017 Modderkolk Jan Simons Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017 Modderkolk Jan Simons Beste Praktijkopleider van Gelderland 2017 Modderkolk

×