modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Modderkolk opent haar deuren voor de Businessclub AWC

28 november 2017 -
Modderkolk opent haar deuren voor de Businessclub AWC

Gisteren opende Modderkolk haar deuren voor de leden van de Businessclub AWC. Door middel van een rondleiding door het bedrijf en een presentatie van directeur-eigenaar Simon de Luij kregen alle deelnemers een indruk van de werkwijze en visie van Modderkolk. Interessant, inspirerend en leerzaam zijn de woorden die dan ook vaak vielen.

Vanaf half 4 waren alle leden welkom. Direct werden zij opgevangen en in groepen van ongeveer tien personen rondgeleid door het bedrijf. Tijdens deze rondleiding werd er meer informatie gegeven over het werken in cellen, het continu verbeteren van processen met Lean en het werken aan duurzaamheid en vitaliteit binnen Modderkolk. Daarnaast werd de unieke samenwerking met leveranciers toegelicht en kregen alle leden de mogelijkheid om een paneel van binnen te bekijken.

Na de rondleidingen was het tijd voor een drankje. Met de drankjes in de hand werden alle bezoekers vervolgens geboeid door de presentatie van Simon. Met zijn persoonlijke verhaal legde hij helder en inspirerend zijn visie op ondernemen uit. Belangrijk daarin is het ultieme doel en de drie kernwaarden (klant centraal, gemotiveerd personeel en ontwikkeling) die naar het doel leiden.

Het bedrijfsbezoek werd afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. Vervolgens vertrok de groep in de avond naar Porsche Centrum Gelderland in Heteren. Hier konden de leden van de Businessclub AWC zich vergapen aan verschillende unieke en mooie auto’s. Al met al was iedereen erg enthousiast over het verloop van de dag en zijn er weer mooie contacten en verbindingen gelegd.

Bedrijfsbezoek Businessclub AWC Modderkolk Bedrijfsbezoek Businessclub AWC Modderkolk Bedrijfsbezoek Businessclub AWC Modderkolk Bedrijfsbezoek Businessclub AWC Modderkolk

×