modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Modderkolk bekroond tot Best Managed Company 2015

3 december 2015 -
Modderkolk bekroond tot Best Managed Company 2015

Modderkolk blinkt uit in klantoplossingen door innovatief ondernemerschap.

Wijchen, 2 december 2015, Modderkolk Projects & Maintenance BV behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. Modderkolk werd geprezen vanwege haar vermogen om continue te innoveren en daardoor meer klantwaarde te bieden.
Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. Modderkolk deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd door de jury geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van Modderkolk.

Unieke eigenschappen Modderkolk
Modderkolk viel op vanwege het centraal stellen van de klant in al haar facetten van de bedrijfsvoering. Bas Ceelen, directielid zegt hierover: ‘het meedenken en ontzorgen van onze klanten behoort tot het DNA van onze mensen’. Daarnaast geeft Bas Ceelen aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. ‘Het komende jaar zal Modderkolk zich verder ontwikkelen op het bieden van meerwaarde door verregaande automatisering .

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Best-Managed-Company-2015

×