modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Modderkolk organiseert Week van de Medewerker: Onze medewerkers zijn onze kracht!

28 september 2017 -
Modderkolk organiseert Week van de Medewerker: Onze medewerkers zijn onze kracht!

Waar krijg jij energie van? Dat is de vraag die centraal zal staan tijdens de ‘Week van de Medewerker’ die in week 40 wordt georganiseerd door Modderkolk. Een week lang spreekt het bedrijf door middel van verschillende acties en activiteiten extra waardering uit richting al zijn medewerkers.

“Samen werken wij elke dag aan de diensten die Modderkolk levert, waardoor organisaties sneller, gemakkelijker of beter kunnen produceren of werken. Wij geven onze klanten de energie om te groeien, te verbeteren of gewoonweg hun werkzaamheden goed uit te voeren. Alleen maar energie leveren is van korte duur, daarom vroegen wij ons af, waar krijgen wij Modderkolkers nou energie van?” legt marketingmedewerker Elke Hoogenboom uit. “In de eerste week van oktober (week 40) hopen wij de hele Modderkolk familie een energieboost te geven. Energie krijgt een mens van verschillende dingen, waardoor het programma heel gevarieerd is. Alle acties en activiteiten zijn nog een verrassing voor onze medewerkers. Door middel van hints vooraf kunnen zij wel al raden naar bepaalde activiteiten, maar we verklappen niks.”

De afgelopen jaren heeft Modderkolk veel inzet van zijn medewerkers gevraagd. Het bedrijf is enorm gegroeid, niet alleen in omzet, maar ook in het aantal medewerkers. De klant staat daarbij altijd centraal. Verder ontwikkelt het bedrijf zich steeds meer tot leerbedrijf en ligt de focus op het continu verbeteren van alle bedrijfsprocessen. “In week 40 zal dit uiteraard niet anders zijn. Het werk zal niet stil liggen, maar de medewerkers worden wel extra in de watten gelegd. Zij zijn de kracht van Modderkolk, want techniek is mensenwerk!”

×