modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

De Zevenheuvelenloop was weer succesvol voor team Modderkolk!

17 november 2014 -
De Zevenheuvelenloop was weer succesvol voor team Modderkolk!

Op zondag 16 november was de 31e editie van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen. Het deelnemersveld was weer groot met ruim 25.000 deelnemers. Ook Modderkolk leverde een bijdrage aan dit grote deelnemers aantal, door een team van negen deelnemers te sturen. Deze bikkels vormden gezamenlijk team Modderkolk.

Regenachtig

Het weer zat niet mee tijdens deze 31e editie. De grote hoeveelheid regen belemmerde de kandidaten echter niet om weer mooie resultaten neer te zetten. De grote winnaars van de dag waren Abera Kuma, die de 15 kilometer het snelst liep in 42,18 minuten,  en Prisca Jeptoo.

Team Modderkolk werd dus niet de winnaar van de dag, maar daarom zijn wij niet minder trots. De winnaar van ons team werd teamcaptain Hans Maarse, die de geweldige tijd van 1:02:01 neerzette. Ook alle andere deelnemers  van team Modderkolk lieten zich niet van de wijs brengen door het slechte weer, aangezien iedereen de 15 kilometer wedstrijd heeft weten af te leggen binnen een tijd van 1:39:46. Een geweldige prestatie!

Sfeervol

Bij de 31e editie van de Zevenheuvelenloop was, ondanks de regen veel publiek aanwezig om de lopers aan te  moedigen. De organisatie kan terugkijken op een sfeervolle en goed verlopen Zevenheuvelenloop.

De smaak te pakken

Het team Modderkolk heeft de smaak te pakken, want op 13 april dit jaar zullen zij ook deelnemen aan de Marathon van Rotterdam. Kom jij ons team aanmoedigen? Kijk hier voor meer informatie over dit evenement.

×