modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Modderkolk Projects & Maintenance BV uit Wijchen opnieuw bekroond tot Best Managed Company 2016-2017

2 februari 2017 -
Modderkolk Projects & Maintenance BV uit Wijchen opnieuw bekroond tot Best Managed Company 2016-2017

Wijchen, 2 februari 2017. Modderkolk wordt ook dit jaar bekroond tot Best Managed Company. Daarmee behoren we ook dit jaar weer tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf.

Afgelopen donderdag 2 februari maakt Deloitte bekend dat Modderkolk wederom gekwalificeerd is als Best Managed Company. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Modderkolk als een van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. Modderkolk deed dit jaar voor de 2e keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

×