modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Diploma-uitreiking 2017: acht monteurs ontvingen hun diploma!

6 juni 2017 -
Diploma-uitreiking 2017: acht monteurs ontvingen hun diploma!

Afgelopen vrijdag 2 juni vond de diploma-uitreiking van onze monteurs in opleiding plaats. Acht monteurs ontvingen, na hard werken en leren, hun MBO niveau 3 Elektrotechniek of MBO niveau 4 Elektrotechniek diploma.

De diploma-uitreiking

Vanaf 16:30 verzamelden familieleden, vrienden, leidinggevende en collega’s zich om de diploma-uitreiking bij te wonen. De avond begon met een kort welkomstwoord van algemeen directeur Simon de Luij. Simon verwelkomde niet alleen alle aanwezigen, maar gaf ook aan hoe bijzonder deze avond is voor de studenten en feliciteerden de studenten daarbij als eerst met hun behaalde diploma.

Daaropvolgend werd elke monteur persoonlijk toegesproken door twee docenten van het Koning Willem I college. Deze docenten hebben de leerlingen gedurende hun gehele schoolcarrière begeleid. Meerdere anekdotes werden verteld, herinneringen werden opgehaald en motiverende woorden werden uitgesproken.

Het officiële moment vond plaats na de sprekers. De diploma’s werden uitgereikt en ondertekend. Alle monteurs kregen daarbij een klein cadeautje van ons, om de studenten nogmaals vanuit het hele bedrijf te feliciteren en onze waardering voor de inzet van deze studenten te tonen. 

Na de uitreiking was het tijd voor een gezellige, afsluitende borrel, waarbij alle aanwezigen de monteurs persoonlijk konden feliciteren.

Bedrijfsschool

De diploma-uitreiking van afgelopen vrijdag is het resultaat van de bedrijfsschool die in 2012 opgericht werd door Modderkolk. Op de bedrijfsschool krijgen getalenteerde jongeren de kans om werken en leren te combineren. Dit houdt in dat leerlingen vier dagen op pad gaan met een van onze ervaren elektromonteurs en één dag in de week theorielessen volgen op onze hooflocatie in Wijchen. De inhoud van de theorielessen wordt in samenspraak met het Koning Willem I college bepaalt, waardoor leerlingen aan het eind van hun opleiding een volledig geldig MBO-diploma ontvangen.

Wilt u meer weten over onze bedrijfsschool? Klik dan hier!

×