modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

De gehele noodverlichting binnen het Raboudumc is gecontroleerd!

1 augustus 2017 -
De gehele noodverlichting binnen het Raboudumc is gecontroleerd!

Binnen het Radboudumc bestaat de noodverlichting uit ca. 7.000 nood- en vluchtweg armaturen. Een groot deel van deze armaturen zijn verbonden met een centraal monitoringsysteem van Etap, genaamd Etap Safety Manager (ESM).

In de loop van de jaren is het monitoringsysteem vervuild geraakt . Armaturen waren door interne verbouwingen “zoek”, verwijderd of verhangen, terwijl deze mutaties niet zijn doorgevoerd binnen het software pakket. Hierdoor had men binnen het Radboudumc een monitoringssysteem met meer dan honderd foutmeldingen. Daar viel niet meer mee te werken.

Modderkolk Projects & Maintenance heeft het verzoek gekregen om het ESM systeem weer volledig operationeel te maken, op zodanige manier dat we konden spreken van een nulsituatie. Door onze medewerkers is het volledige ESM-systeem in kaart gebracht (en gereviseerd), tevens is het systeem uitgebreid met enkele communicatiebussen. Alle armaturen die op het systeem zijn aangesloten zijn fysiek gecontroleerd en waar nodig is de software aangepast.

Doordat wij ook het beheer van het softwarepakket uitvoeren, heeft het Radboudumc nu de beschikking over een monitoringssysteem waarbij de volledige functionaliteit beschikbaar is en blijft.

 

Klik hier om te zien wat er nog meer gebeurd bij ons!

 

 

×