Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk en Mindray tekenen distributieovereenkomst

27 mei 2021 -
Modderkolk en Mindray tekenen distributieovereenkomst

Modderkolk projects & maintenance en Mindray Medical zijn beiden actief op het gebied van medische techniek. Modderkolk heeft ruime ervaring op het gebied van industriële installaties binnen de zorgsector en Mindray is een wereldwijde speler op het gebied van medische apparatuur. Sinds 1 januari 2021 is Modderkolk distribiteur van de Mindray HyPORT en hyPORT producten.

De samenwerking komt niet uit de lucht vallen. In het verleden zijn er al vaker samenwerkingen geweest tussen Modderkolk en Mindray, waarbij Mindray de apparatuur leverde en Modderkolk de technische installatie verzorgde. Joost Weijers, accountmanager bij Modderkolk: “Het is fijn dat we de samenwerking verder kunnen uitbreiden. Op die manier kunnen we de gezamenlijke klant nog verder ontzorgen.”

Modderkolk gaat zich nog meer richten op ziekenhuizen, klinieken, farmacie en dierenklinieken. De jarenlange ervaring met industriële elektrotechniek en automatisering staat garant voor kwaliteit. Mindray sluit hier goed bij aan met medische apparatuur die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarnaast verzorgt Modderkolk service en onderhoud voor medische instellingen. Op die manier ontstaat een grote bedrijfszekerheid en kunnen bijvoorbeeld operaties zo ongestoord mogelijk doorgang vinden. Is er toch plotseling een storing? Dan is de storingsdienst snel ter plaatse en zorgen we dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Meer weten over installaties in de zorg? Neem contact op met Joost Weijers via 024 64 86 438 of jweijers@modderkolk.nl.