Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Technische Banenavond: Loop eens binnen!

1 oktober 2018 -
Technische Banenavond: Loop eens binnen!

Maandag 8 oktober organiseren we een Technische Banenavond. Zonder enige verplichting kan je deze avond een kijkje achter de schermen nemen bij Modderkolk. Leer onze collega’s kennen en krijg uitleg over onze projecten en de werksfeer. Werk jij in de techniek of heb je interesse in werken in de techniek en zou je graag eens kijken hoe Modderkolk werkt? Meld je dan aan!

Rond 18:00 begint de Technische Banenavond met een kort ontvangst. Vervolgens volgt een rondleiding door het gebouw. Loop je liever zonder rondleiding door de gebouwen? Dat kan uiteraard ook! In de gebouwen zijn onze collega’s aan het werk, waardoor je direct je vragen kan stellen over onze projecten of over een bepaalde functie. Uiteraard is er ook een afsluitende borrel, waarbij je in gesprek kan gaan met verschillende mensen over hoe het is om te werken bij Modderkolk.

Heb je geen ervaring met elektrotechniek, maar zou je jezelf graag opleiden tot elektromonteur? Ook dan ben je welkom! In september 2019 start weer een nieuwe lichting Monteurs in Opleiding aan de Modderkolk Bedrijfsschool. Tijdens de Technische Banenavond kunnen we je meer informatie geven over  deze functie en de selectieprocedure voorafgaand aan deze functie.

Al met al is het doel om een informele avond te organiseren, waarbij je een kijkje achter de schermen kan nemen. De avond zal tot ongeveer 20:30 uur duren.

Dus ben jij benieuwd naar wat wij doen, hoe de werksfeer is en wat de eventuele mogelijkheden bij Modderkolk zijn voor jou? Meld je dan hier aan!

 

De avond vindt plaats op ons kantoor aan de Nieuweweg 143 in Wijchen.

Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018  Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018 Sneak Preview Technische Banenavond Modderkolk februari 2018