modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

TotaalOK Congres 2017; Ben jij er bij?

TotaalOK Congres 2017; Ben jij er bij?

Tijdens het TotaalOK Congres op 22 juni in de Jaarbeurs Supernova kan medisch, technisch en bouwkundig personeel kennis opdoen en antwoorden krijgen op vragen rondom renovatie of nieuwbouw van de operatieafdeling.

Operatiekamers moeten aan steeds strengere normen voldoen, waardoor ziekenhuizen steeds vaker een renovatie of nieuwbouw van de operatieafdeling overwegen. Bij een dergelijke verbouwing zijn echter veel verschillende partijen betrokken, die samen voor een optimaal resultaat moeten zorgen.

Om tot een optimaal resultaat te komen is het van belang dat alle partijen goed op de hoogte zijn van de wensen van de zorgprofessional. Allereerst moet er duidelijk worden wat bouwkundig, technisch en financieel haalbaar is. Daarbij moeten de voorwaarden waaraan de nieuwe ruimte moet voldoen vooraf helder gecommuniceerd worden. Nadat iedereen op de hoogte is, kan er gewerkt worden aan een integraal ontwerp en integrale benadering voor deze uitdaging.

Voordat er besloten wordt om een renovatie of nieuwbouw project te starten, is het verstandig om voldoende kennis op te doen over nieuwe technologische en bouwkundige mogelijkheden. Het TotaakOK Congres biedt deze mogelijkheid door negen experts op het gebied van gezondheidstechnologie, projectmanagement en architectuur aan het woord te laten. Elke expert heeft zijn eigen specialisme, waardoor alle facetten rondom het onderwerp uitgelicht worden.

Beursvloer

Tussen de lezingen door is er de mogelijkheid om op de centrale beursvloer extra informatie te verkrijgen. Deze informatie komt van 37 bedrijven die een (al dan niet gecombineerde) informatiestand hebben. Modderkolk zal als hoofdsponsor van TotaalOK ook aanwezig zijn met een grote stand om extra toelichting te geven over de manier waarop wij een dergelijk groot project geheel uithanden kunnen nemen van de zorgprofessionals.

Praktische informatie

Het TotaalOK Congres vind plaats op 22 juni in de Jaarbeurs Supernova, Utrecht. Het programma zal van ongeveer half 9 in de ochtend tot 6 uur in de avond duren, waarbij meerder pauzes zijn ingelast. De lunch en andere consumpties zitten bij de prijs in, net als het congresmateriaal dat u zal ontvangen tijdens deze dag.

Bij interesse kunt u hier inschrijven. Tot 1 juni 2017 kan inschrijven tegen een gereduceerd tarief. Wees er dus snel bij, en laat u goed informeren!

×