modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Waardeer de ervaren vakman!

12 juli 2017 -
Waardeer de ervaren vakman!

Goed technisch personeel is lastig te vinden. Ook Modderkolk is door groei doorlopend op zoek naar goede elektromonteurs, engineers, werkvoorbereiders, inspecteurs en projectmanagers. Om personeel te boeien en te binden, zijn we verschillende ontwikkeltrajecten gestart. Zo zijn we vijf jaar geleden begonnen met een eigen bedrijfsschool. De jonge talenten die hieruit volgen zijn heel belangrijk, maar ook ervaren medewerkers zijn van harte welkom.

Hans (60+er) is een van onze medewerkers die bewijst dat ook ervaren vakmensen een plek vinden  bij Modderkolk. Begin 2017 is Hans begonnen als Senior Servicemonteur voor het project ‘Gemalen vervangen (proces)automatisering’ van Waterschap Rijn en IJsel.  Voor dit project werd er een ervaren monteur gezocht die onder andere de rioolgemalen in bedrijf kon stellen. Hans paste perfect in dit profiel.

Op dit moment is Hans, naast het in bedrijf stellen van de rioolgemalen, ook betrokken bij de engineering en uitvoering van modificaties in de gehele automatiseringsstructuur. Daarnaast is hij samen met een onderaannemer van Waterschap Rijn en IJssel verantwoordelijk voor de begeleiding van de programmeurs en monteurs en test en controleert hij de verbindingen tussen de PLC en de server. Ook het opnemen en administreren van de restpunten en het uitvoeren van acceptatietesten behoort tot het takenpakket van Hans.

Hans: “Ik ben blij dat bedrijven als Modderkolk mij de kans geven om mijn ervaring en kennis in te zetten voor prachtige projecten, zoals het project ‘Gemalen vervangen (proces)automatisering’. Door de verschillende taken is geen dag hetzelfde voor mij. Daarnaast krijg ik veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor het werk mij uit blijft dagen. Ik hoop daarbij mijn kennis en ervaring ook over te dragen aan de nieuwe generatie programmeurs en installateurs. Uiteindelijk moeten we het toch samen doen!”

×