modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Drukrioleringen makkelijker en voordeliger beheren met de pompbesturing van Modderkolk

3 maart 2015 -

Drukriolering is voor veel gemeenten en vastgoedbeheerders een dure aangelegenheid, niet in de laatste plaats door de onderhoudskosten. Met het pompbesturingssysteem van Modderkolk kunt u forse besparingen realiseren.

Onlangs hebben we bij Modderkolk een eigen pompbesturingssysteem ontwikkeld. Dat is niet alleen voordeliger in de aanschaf; u kunt ook aanzienlijk besparen op uw beheerkosten. Doordat het systeem is opgebouwd uit universele, uitwisselbare componenten, is het namelijk niet langer nodig om de complete besturing te vervangen bij een klein defect.

Ultiem beheergemak
De pompbesturing van Modderkolk is zeer eenvoudig in te stellen, te bedienen en uit te lezen. Alles gebeurt met behulp van een overzichtelijk, verlicht display. Hierdoor hebt u geen aparte uitleesunit meer nodig, en hoeft u ook geen laptop of ander apparaat meer aan de pompbesturing te koppelen. Het ultieme beheergemak.

In de praktijk bewezen
Onze nieuwe pompbesturing heeft zich ook al in de praktijk bewezen. In onder meer de gemeenten Nijmegen, Wageningen en Wijchen hebben we verschillende exemplaren geplaatst, naar grote tevredenheid van de beheerders.

Interesse?
Benieuwd naar onze pompbesturing? Bezoek ons op de Aqua Nederland vakbeurs/Rioleringsvakdagen voor een persoonlijke demonstratie of neem contact op met Joep Bekkers. Bel 06-51328620 of mail jbekkers@modderkolk.nl.

×