modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Workshop Hygiënische Bekabeling; Wil jij meer weten over de nieuwe praktijkrichtlijn?

19 september 2017 -
Workshop Hygiënische Bekabeling; Wil jij meer weten over de nieuwe praktijkrichtlijn?

Op 25 oktober vindt van 13:00 tot 19:00 de Workshop Hygiënische Bekabeling plaats in Roeselare. Tijdens deze workshop komen alle ins en outs rondom het onderwerp Hygiënische Bekabeling aan de orde.

Kabels lopen soms als snelwegen voor ongedierte door de hele plant. Goed vastzittend kunnen ze daarbij verzamelplaatsen van vuil zijn en moeilijk te vervangen. Dat was het uitgangspunt voor de Safe Food Factory, werkgroep Bekabeling. Op basis van de bijeengebrachte kennis van aansluitingen, kabels, draagsystemen, reinigen en hygiëne, en na tal van bedrijfsbezoeken en testen, is een praktijkrichtlijn opgesteld over Hygiënische Bekabeling, waarin o.a. een nieuw kabeldraagsysteem wordt besproken.

Als systeemintegrator in de foodindustrie weet Modderkolk hoe belangrijk een goede hygiëne binnen een foodproductie omgeving is. Van luchtzuiveringsoplossingen binnen High en Medium Care omgevingen ,tot het aanleggen van HD(Hygienic Design)-installatie oplossingen. Dit om microbiologische, chemische en fysische gevaren tot een minimum te beperken. Hoe we dit doen? Daar vertellen we u graag meer over op het beursplein bij de workshop Hygiënische Bekabeling te Roeselare.

Voor meer informatie, het programma en eventuele inschrijving voor deelname kunt u terecht op https://www.safefoodfactory.com/nl/events/2-workshop-hygienische-bekabeling-belgie/

 

×