Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Mindray

Modderkolk is sinds 1 januari 2021 distributeur van de Mindray HyPORT en HyLED producten. Modderkolk projects & maintenance en Mindray Medical zijn beiden actief op het gebied van medische techniek. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van industriële installaties binnen de zorgsector. Mindray is een wereldwijde speler op het gebied van medische apparatuur. Door de samenwerking kan Modderkolk nog beter klanten in de zorgsector ontzorgen als totaalaanbieder. 

Over Mindray

Mindray is een toonaangevende leverancier van medische apparatuur. Het bedrijf is inmiddels wereldwijd actief en heeft een goede reputatie opgebouwd voor klinieken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Twee belangrijke productseries zijn de HyPORT en HyLED. Sinds 1 januari 2021 is Modderkolk de Nederlandse distributeur van HyPORT en HyLED. Binnen bovenstaande productseries vallen de volgende producten:

Op de website van Mindray is meer informatie te vinden over de verschillende producten.

De samenwerking

Als totaalaanbieder voor klinieken, ziekenhuizen en andere zorginstellingen draagt Modderkolk zorg voor alle technische installaties, luchtbehandelingssystemen en gebouwgebonden installaties, zodat u als klant hier geen omkijken naar heeft. Operatielampen en operatiependels vallen onder deze gebouwgebonden installaties. De samenwerking is dan ook meer dan logisch, zodat wij de beste technische oplossingen voor de zorg kunnen leveren. Of het nu gaat om projecten, nieuwbouw, verbouwingen of service & onderhoud, wij staan voor u klaar.

Meer weten over installaties in de zorg? Neem contact op met Joost Weijers via 024 64 86 438 of jweijers@modderkolk.nl.