Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Nieuwjaarsactie

Bij Modderkolk zijn we trots op de nauwe samenwerking met onze klanten. Om samen de start van het nieuwe jaar te vieren, is onlangs een collega bij u langs geweest met een voucher. Op deze pagina leest u meer over deze voucher en kunt u hem inwisselen.

In 2023 verhuisde Modderkolk naar Technoforum: een plek van verbinding, kennisdeling en innovatie. Waarden die naadloos aansluiten bij de visie van Modderkolk en die we belangrijk vinden in de samenwerking met onze klanten. Daarom introduceren we dit jaar onze nieuwjaarsvoucher. In plaats van ons traditionele eindejaarsgeschenk, pakken we het dit jaar anders aan. Graag willen we onze klanten en relaties bij elkaar brengen om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen en zo samen aan de toekomst te bouwen. 

Maak uw keuze

De voucher is in te wisselen voor een van deze opties:

  1. Deelname aan een inspiratiemiddag over de toekomst, incl. buffet en borrel
  2. Donatie aan het goede doel ‘Water for Life’ ter waarde van 25 euro

Inspiratiemiddag: Samen grip krijgen op de toekomst
Op de nader te bepalen dag in september * gaan we gezamenlijk met klanten en relaties kijken naar de toekomst. Dit doen we samen met het bedrijf Futureconsult. Zij helpen al ruim 20 jaar organisaties op de toekomst te anticiperen en hun eigen toekomst vorm te geven. Na afloop staat er een buffet klaar, zodat we onder het genot van een hapje en drankje samen deze inspirerende middag kunnen afsluiten.

* Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zal de inspiratiesessie plaatsvinden op een of meerdere van deze dagen: woensdag 18 september 2024, donderdag 19 september 2024, dinsdag 24 september 2024 en/of woensdag 25 september 2024. In het aanmeldformulier hieronder kunt u uw voorkeur voor een datum aangeven.

Donatie aan een goed doel: Water for Life
Water for Life is een initiatief van Nederlandse drinkwaterbedrijven. De stichting werd in 2004 opgericht omdat Nederlandse kraanwatergebruikers écht een verschil kunnen maken voor iedereen wereldwijd zonder toegang tot goed drinkwater en sanitatie. Daarvoor zetten de Nederlandse waterbedrijven zich in. Water for Life wil bewustwording creëren bij haar klanten en samen fondsen werven. Met deze fondsen realiseren zij voor mensen in arme wijken duurzame toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen.


Voucher inwisselen