modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Service & onderhoud

Wilt u de uptime van uw installaties verhogen, de performance verbeteren en de kosten verlagen? In veel gevallen is een verstandig onderhoudsbeleid dé manier om uw bedrijfsvoering op deze fronten te verbeteren. Modderkolk kan u deze service & onderhoud bieden.

Modderkolk verzorgt al tientallen jaren het beheer van elektrotechnische installaties in industriële productieomgevingen, de zorg en de publieke sector. Daarvoor bieden we verschillende servicevormen aan. Want maintenance is meer dan alleen maar een storing oplossen…

De maintenancediensten van Modderkolk:

  • Correctief onderhoud
  • Preventief onderhoud
  • 24-uurs storingsdienst
  • Onderhoudsadvies en performance-analyse
  • Dataregistratie van onderhoudsgegevens
  • Periodieke rapportage en verbeteringsvoorstellen

Watermanagement

modderkolk-diensten-watermanagement

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

meer...

Industrie

modderkolk-diensten-industrie

De efficiency van productieprocessen kan het verschil bepalen tussen winst en verlies. Zeker in economisch zware tijden. Nederlandse industriële bedrijven steken op dit moment dan ook veel energie in het behoud van hun concurrentiepositie.

meer...

Gezondheidszorg

modderkolk-diensten-gezondheidszorg

De kwaliteit verhogen én de kosten verlagen? Veel organisaties vinden het al moeilijk om één van deze twee doelstellingen te behalen. Maar er is een sector waarin organisaties geacht worden beide te realiseren. De gezondheidszorg.

meer...

×