modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Branddetectie

Een goed, gecertificeerd branddetectiesysteem is geen luxe, maar een must. Niet alleen omdat de gemeentelijke regelgeving en verzekeringsvoorwaarden het eisen, maar natuurlijk ook en vooral omdat u in een veilige omgeving wilt produceren en opereren.

Als erkend branddetectiebedrijf kan Modderkolk u het hele traject uit handen nemen. Van het opstellen van een PvE tot en met de verplichte periodieke controles. Ook de communicatie met derden, zoals het voorleggen van de rapporten aan brandweer en gemeente, kunnen we voor u verzorgen. Doordat wij nauwgezet te werk gaan conform een speciaal hiervoor ontwikkeld handboek, beschikt u snel over een betrouwbaar, gecertificeerd branddetectiesysteem.

Branddetectie: wat kan Modderkolk voor u betekenen?

  • Inventarisatie brandveiligheid en opstellen Programma van Eisen
  • Levering en montage van de branddetectie-installatie
  • Certificering van uw branddetectiesysteem
  • Beheer en onderhoud van uw branddetectie-installatie

Direct een vrijblijvende brandveiligheidscheck aanvragen, bel dan 024-6486400 of mail naar info@modderkolk.nl


Watermanagement

modderkolk-diensten-watermanagement

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

meer...

Industrie

modderkolk-diensten-industrie

De efficiency van productieprocessen kan het verschil bepalen tussen winst en verlies. Zeker in economisch zware tijden. Nederlandse industriële bedrijven steken op dit moment dan ook veel energie in het behoud van hun concurrentiepositie.

meer...

Gezondheidszorg

modderkolk-diensten-gezondheidszorg

De kwaliteit verhogen én de kosten verlagen? Veel organisaties vinden het al moeilijk om één van deze twee doelstellingen te behalen. Maar er is een sector waarin organisaties geacht worden beide te realiseren. De gezondheidszorg.

meer...

×