Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Klinieken

In Nederland worden steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Tegelijkertijd moet er fors bezuinigd worden. Meer en meer wordt zorg daarom aangeboden in gespecialiseerde klinieken.

Uiteraard moeten alle klinieken voldoen aan de wettelijke eisen, ook op technisch gebied. Maar kleine, specialistische zorginstellingen kunnen er geen eigen technische dienst op nahouden. Om deze klinieken te ontzorgen biedt Modderkolk een totaalpakket aan technische dienstverlening. Van het vervangen van een lampje tot de bouw van een operatiekamer.

Aanleg en onderhoud van operatiekamers en behandelruimtes
Wij kunnen uw operatiekamers of behandelruimtes volledig inrichten, onderhouden, inspecteren en valideren. De elektrotechnische installatie, de luchtbehandelingskast en het besturingssysteem. Maar bijvoorbeeld ook het distributiesysteem voor medische gassen. Wij werken hierbij volgens de normen van de Europese Farmacopee.

Complete inspectie of validatie in één dag, conform alle wettelijke eisen
Door middel van periodieke inspectie en validatie zorgen wij ervoor dat uw operatiekamers voldoen aan alle technische eisen van de IGZ. Uiteraard ontvangt u hiervoor de benodigde certificaten. Doordat wij alle inspecties gecombineerd uitvoeren, zijn wij doorgaans binnen één dag klaar. Hierdoor zorgen onze werkzaamheden nauwelijks voor een onderbreking van de uwe.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Hogere beschikbaarheid van behandelruimtes en operatiekamers
  • Installatie en onderhoud conform de eisen van de IGZ
  • Uitvoering van werkzaamheden volgens de Europese Farmacopee

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Modderkolk via service.hs@modderkolk.nl of 024 64 86 400.