modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Keuringen

Maken medewerkers binnen uw organisatie gebruik van elektrotechnische gereedschappen of toestellen? Dan bent u wettelijk verplicht om voor veilig en periodiek NEN 3140 gekeurd gereedschap te zorgen. 

Onze specialisten keuren uw arbeidsmiddelen conform de NEN 3140 norm, op basis van ‘visuele controle’ en ‘meting en beproeving’. Na de keuring ontvangt u een erkend keuringsrapport, dat bij een ongeval geaccepteerd wordt door verzekeraars en de Arbeidsinspectie.

Voorbeelden van arbeidsmiddelen die tijdens een NEN 3140 keuring worden geïnspecteerd:

  • Elektrische handgereedschappen
  • Verplaatsbare elektrische werktuigen en lampen
  • Verlengsnoeren en andere verplaatsbare leidingen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Verplaatsbare schakel- en verdeelinrichtingen
  • Verplaatsbare elektrische toestellen zoals koelkasten, koffiezetapparaten, pc’s en printers

Watermanagement

modderkolk-diensten-watermanagement

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

meer...

Industrie

modderkolk-diensten-industrie

De efficiency van productieprocessen kan het verschil bepalen tussen winst en verlies. Zeker in economisch zware tijden. Nederlandse industriële bedrijven steken op dit moment dan ook veel energie in het behoud van hun concurrentiepositie.

meer...

Gezondheidszorg

modderkolk-diensten-gezondheidszorg

De kwaliteit verhogen én de kosten verlagen? Veel organisaties vinden het al moeilijk om één van deze twee doelstellingen te behalen. Maar er is een sector waarin organisaties geacht worden beide te realiseren. De gezondheidszorg.

meer...

×