Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Drinkwaterbedrijven

De productie van drinkwater is een volcontinuproces. En de term downtime komt niet voor in het woordenboek van drinkwaterbedrijven. Maar ook aan drinkwaterinstallaties moet natuurlijk wel eens onderhoud plaatsvinden.

De betrouwbaarheid van drinkwatermaatschappijen is daardoor mede afhankelijk van de betrouwbaarheid van hun elektrotechnische installateurs. Goed om te weten dat het waarborgen van uw bedrijfszekerheid bij ons altijd centraal staat.

Onderhoud: uitvoeren én meedenken

Alle denkbare elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden kunnen we conform uw specificaties uitvoeren. Maar daarnaast denken we ook graag in ruimere zin met u mee. Zo kunnen we bij het vervangen van een pompputkabel bijvoorbeeld ook de civieltechnische kant coördineren, zodat u niet met verschillende partijen te maken hebt. Om maar wat te noemen.

Aanleg en procesautomatisering

Voor drinkwatermaatschappijen verzorgen we naast het beheer ook de aanleg van elektrotechnische installaties. Inclusief procesautomatisering; we ontwerpen, programmeren en implementeren complete PLC’s voor aansturing en procesvisualisatie.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • 24x7x365 support en snelle responstijden voor onderhoud
  • Drievoudige uitvoering bij de aanleg van kritische elektrotechnische installaties
  • Unieke combinatie van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatiekennis
Bekijk meer projecten