Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Maakindustrie

Veel productiebedrijven in Nederland hebben te maken met een teruglopende vraag, hogere grondstofprijzen en lagere marges. Om onder deze omstandigheden concurrerend te kunnen blijven, is een maximale uptime van productiemiddelen van essentieel belang.

In de industriële markt is daarom een grote behoefte ontstaan aan degelijke elektrotechnische installaties die makkelijk zijn te beheren tegen lagere kosten. Een veel voorkomende vraag als gevolg hiervan is: moeten we daarvoor investeren of kunnen we ook renoveren of repareren?

Creatieve elektrotechnische oplossingen

Modderkolk denkt graag met u mee over dit soort vraagstukken. Daarbij gaan we creatieve oplossingen niet uit de weg. Bijvoorbeeld door een investering in nieuwe verlichting te financieren vanuit de besparing op de energiekosten die u hiermee realiseert.

Slimmer omgaan met onderhoud

Ook op het gebied van service en onderhoud kijken we hoe we zaken slimmer kunnen inrichten. Bijvoorbeeld door uw eigen operators te trainen voor het uitvoeren van eenvoudig onderhoud, waardoor u minder gebruik hoeft te maken van onze storingsdienst.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Pragmatische aanpak: nieuwbouw waar nodig, hergebruik waar mogelijk
  • Duidelijke afspraken, creatieve oplossingen
  • Kostenverlaging door slimmere inrichting van onderhoud
Bekijk meer referenties