Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Food & Beverage

In de foodindustrie staan de marges de laatste jaren behoorlijk onder druk. De vraag of een bedrijf al dan niet winstgevend is, hangt steeds vaker rechtstreeks af van de productiviteit.

Daarnaast speelt voedselveiligheid een cruciale rol. Want als fabrikant moet je er natuurlijk niet aan denken dat producten moeten worden teruggeroepen uit de schappen. De periodieke inspectie van installaties is dus zeker geen overbodige luxe.

Focus op continuïteit en veiligheid
Modderkolk helpt voedingsmiddelenproducenten om hun productieprocessen gaande te houden en de veiligheid van productiemiddelen te waarborgen. Binnen onze regio, Midden- en Zuidoost-Nederland, zijn wij al jaren een begrip in het onderhoud van elektrotechnische installaties. Steeds vaker zijn wij ook daarbuiten actief, voor de aanleg of renovatie van installaties door heel Nederland.

Thuis in kritische productieomgevingen
Bent u op zoek naar een installateur die thuis is in uiterst kritische productieomgevingen? Modderkolk werkt volgens de HACCP-normeringen en andere specifieke eisen waar de foodindustrie mee te maken heeft. Ook zijn we gespecialiseerd in cleanroomtechniek. We kunnen uw cleanrooms zowel aanleggen en inrichten als onderhouden, inspecteren en valideren.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Hogere efficiency in een veiligere productieomgeving
  • Technisch onderhoud conform HACCP-normen
  • Complete dienstverlening in cleanroomtechniek