Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Rijkswaterstaat

Nederland is een land van sluizen en bruggen, en een land van druk verkeer. Dat maakt onderhoud aan bruggen en sluizen een belangrijk specialisme. Vanuit het oogpunt van veiligheid, en vanwege economische belangen.

Een sluismeester of brugwachter mag natuurlijk niet zelf aan de elektrotechnische installaties sleutelen. In heel Midden- en Zuidoost-Nederland is Modderkolk daarom een vertrouwd adres als het gaat om het beheren van sluizen en bruggen. Wij verrichten onderhoud aan bruggen en sluizen in opdracht van Rijkswaterstaat, maar ook van provincies en gemeentes.

Specifiek onderhoudsmanagement, ervaren monteurs

Om snelle responstijden en korte doorlooptijden te waarborgen hebben wij in nauwe samenwerking met Rijkswaterstaat eigen methodes en protocollen op het gebied van onderhoudsmanagement ontwikkeld. Ook werken wij voor het beheer van bruggen en sluizen met een aparte monteursploeg, die jarenlang ervaring heeft met het onderhoud aan deze specifieke installaties.

Aandacht voor duurzaamheid

Modderkolk helpt u ook om doelstellingen op het gebied van CO2-reductie en energiebesparing te behalen. Door de traditionele verlichting van sluizen en bruggen te vervangen door LED-verlichting bijvoorbeeld.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Langere levensduur van technische installaties tegen lagere onderhoudskosten
  • Snelle, gegarandeerde responstijden en korte doorlooptijden • Aandacht voor duurzaamheid