Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Ziekenhuizen

Ziekenhuizen zijn de laatste jaren veel efficiënter gaan werken. En gezien de groeiende zorgvraag zal deze trend zich voortzetten. Zorginstellingen moeten steeds meer doen met hetzelfde budget. Steeds hogere kwaliteit leveren tegen lagere kosten.

Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een multidisciplinaire aanpak van onderhoudsactiviteiten. Want stelt u zich eens voor wat het betekent als een operatiekamer nog maar één dag stil ligt voor onderhoud of inspectie in plaats van vijf dagen…

Alle inspecties in één beurt
Een operatiekamer binnen één dag volledig inspecteren of valideren? Met Modderkolk kan het. Omdat wij niet alleen de elektrotechnische inspectie uitvoeren, maar meteen ook de luchttechnische inspectie, de werktuigbouwkundige inspectie, de microbiologische inspectie en de inspectie op gassen. In één inspectiebeurt. Met één aanspreekpunt voor de complete coördinatie.

Onderhoud en aanleg
Voor ziekenhuizen voeren wij voornamelijk werkzaamheden uit op het gebied van onderhoud, validatie en inspectie. Maar we kunnen ook complete installaties aanleggen. En als we toch in uw ziekenhuis zijn, bijvoorbeeld voor een elektrotechnische inspectie, dan verzorgen we ook meteen zaken als het controleren van branddeuren. Of het vervangen van kranen ten behoeve van legionellapreventie. Over efficiency gesproken.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Hogere beschikbaarheid van behandelruimtes en operatiekamers
  • Multidisciplinaire aanpak van onderhoudsactiviteiten, inclusief voorraadbeheer
  • De hoogste normen in kwaliteit en veiligheid, gewaarborgd door certificaten

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Modderkolk via service.hs@modderkolk.nl of 024 64 86 400.