Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Halfgeleiders

Natuurlijk moet er ook in de halfgeleiderindustrie onderhoud plaatsvinden aan technische installaties. Net als in andere sectoren. Maar er is één belangrijk verschil. In deze branche kun je de productie niet zomaar even stilleggen.

Op de eerste plaats is downtime enorm kostbaar. En op de tweede plaats kunnen de installaties voor de productie van semiconductors alleen onder gecontroleerde omstandigheden worden uitgeschakeld en ingeschakeld.

Autoriteit in onderhoud
Als er één installateur is die precies weet hoe je moet omgaan met onderhoud in de halfgeleiderindustrie, dan is het Modderkolk. We onderhouden namelijk al meer dan 30 jaar de elektrotechnische installaties bij NXP, een van ’s werelds grootste producenten van semiconductors.

Gedetailleerde voorbereiding, nauwkeurige uitvoering
In geconditioneerde productieomgevingen kunnen de kleinste stofjes de grootste gevolgen hebben. Onderhoud aan technische installaties bereiden we dan ook minutieus voor, om het vervolgens exact volgens draaiboek uit te voeren. Behalve onderhoud aan cleanrooms kunt u bij ons ook terecht voor werkzaamheden op het gebied van inspectie, keuring, kalibratie en validatie.

Met Modderkolk kunt u rekenen op:

  • Complete dienstverlening in cleanroomtechniek
  • Minimale verstoring van het productieproces
  • Tientallen jaren ervaring in de halfgeleiderindustrie
Bekijk meer referenties Bekijk meer projecten