Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Over Modderkolk

Technische installaties zijn voor onze opdrachtgevers geen doel op zich. Het zijn middelen om businessdoelstellingen te bereiken. Kosten besparen, doorlooptijden verkorten, productieprocessen optimaliseren…

Wij helpen organisaties hierbij. En dat doen we op een herkenbare manier: de Modderkolk-manier. Enkele jaren geleden hebben wij hiertoe drie duidelijke keuzes gemaakt.

1. Wij stellen de klant radicaal centraal
Wij werken niet met functiegestuurde afdelingen, maar met marktgerichte units, die bestaan uit specialisten uit verschillende disciplines. Hierdoor hebt u als klant altijd te maken met vertrouwde gezichten. Mensen die uw taal spreken, weten waar ze moeten zijn, uw processen kennen en bekend zijn met de regelgeving in uw branche.

2. Wij zijn gespecialiseerd in industriële installaties
Modderkolk werkt niet in de woningbouw, utiliteit of infrastructuur. Ook voor ruimtevaartprojecten kunt u niet bij ons terecht. We richten ons volledig op industriële installaties. Hierdoor zijn we in staat om de beste vakmensen te werven. En topkwaliteit te leveren op het gebied van industriële elektrotechniek.

3. Wij richten ons op onze regio
De aanleg en renovatie van elektrotechnische installaties doen we door het hele land. Maar met onze onderhoudsdiensten concentreren we ons op onze eigen regio: Midden- en Zuidoost-Nederland. Hierdoor hebben we korte aanrijdtijden en kunnen we snel schakelen. Als u ons nu belt, dan staan we binnen een half uur op de stoep.


Visie op duurzaamheid, de kunst van techniek

Wij streven naar een eeuwig florerend bedrijf. Dat vraagt om een duurzame filosofie. Wij noemen die ‘De kunst van techniek’. Kort samengevat houdt deze visie in dat mensen in hun werk altijd optimaal gebruik maken van tijd, geld en energiebronnen. Dat is winstgevend, want het levert gemak en zekerheid op, terwijl het tijd-, geld- en milieuverspilling voorkomt. Modderkolk heeft ´de kunst van techniek´ gebouwd op vier pijlers.

1. De kunst van timemanagement
Tijd is een van de meest kostbare zaken ter wereld. Daarom gaan we er zorgvuldig mee om. Zo zorgvuldig, dat Modderkolk met een zekerheid van 95% kan beloven dat projecten binnen tijd en budget gerealiseerd worden.

En in onze vrije tijd? Dan maken we tijd vrij voor de ondersteuning van regionale culturele en muzikale initiatieven, zoals de Wijchense Kasteelfeesten, Wijchen Schaatst en Anneke Night of the Proms.

2. De kunst van grenzeloze service
De zekerheid van gemak, service en resultaat. Op tijd, binnen budget en boven verwachting. Dat is de belofte van Modderkolk. Optimale efficiency is daarbij ons geheim. Want technische mogelijkheden, kwaliteit en tevredenheid kennen geen grenzen. Maar tijd en budget natuurlijk wel.

3. De kunst van beweging
Om de beste oplossingen te kunnen blijven installeren, is Modderkolk continu in beweging. Onze mensen, kennis en techniek zijn voortdurend in ontwikkeling om organisaties in watermanagement, industrie en zorg beter te laten presteren. Dat is onze sport.

Modderkolk ondersteunt al jaren verschillende sportclubs en –initiatieven in de regio. Zo sponsoren wij de voetbalacademie van voetbalvereniging AWC en het Wijchense Voetbal+, een sportvereniging voor voetballers met een verstandelijke beperking. Minder bekend, maar net zo belangrijk voor ons, is de sponsoring van sportteams waarin onze medewerkers spelen.

4. De kunst van kennis
Vakkennis is allesbepalend in het streven naar een eeuwig florerend bedrijf. Zeker voor een bedrijf dat technische oplossingen levert. Om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden hebben we, zelfs voor de kleinste projecten, de meest deskundige specialisten nodig.

De Modderkolk Bedrijfsschool is ons eigen antwoord op de vraag naar goed opgeleid technisch personeel. De combinatie van werken en leren in een dynamische omgeving geeft techneuten een gedegen basis voor hun carrière.


Geschiedenis

In 1921 vestigt Jacob Modderkolk zich in Wijchen als installateur. Anno nu zijn we een toonaangevend bedrijf in industriële elektrotechniek, met meer dan 250 medewerkers. Hoe is dat zo gekomen? De geschiedenis van het familiebedrijf in vogelvlucht…