modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Aanleg van een elektrotechnische installatie

Bij de aanleg van een elektrotechnische installatie komt heel wat meer kijken dan alleen de fysieke uitvoering van de werkzaamheden. Een analyse van de situatie. Kostencalculaties. Planning en werkvoorbereiding. Projectmanagement…

Wilt u één partner die dit complete traject voor u kan coördineren? Modderkolk realiseert projecten het liefst van A tot Z: van advies tot (na)zorg. Ook werkzaamheden op het gebied van bijvoorbeeld werktuigbouwkunde en civiele techniek kunt u daarbij aan ons overlaten.

U kunt bij Modderkolk terecht voor de aanleg van:

  • Licht- en krachtinstallaties
  • Meet- en regelinstallaties
  • Data-installaties
  • Cleanroominstallaties
  • Brandmeldinstallaties
  • Beveiligingsinstallaties

Watermanagement

modderkolk-diensten-watermanagement

Waterschappen, gemeentes en Rijkswaterstaat worden steeds meer afgerekend op resultaat. Burgers verwachten dat u uw taken op het gebied van watermanagement op een kostenbewuste manier uitvoert. En terecht natuurlijk.

meer...

Industrie

modderkolk-diensten-industrie

De efficiency van productieprocessen kan het verschil bepalen tussen winst en verlies. Zeker in economisch zware tijden. Nederlandse industriële bedrijven steken op dit moment dan ook veel energie in het behoud van hun concurrentiepositie.

meer...

Gezondheidszorg

modderkolk-diensten-gezondheidszorg

De kwaliteit verhogen én de kosten verlagen? Veel organisaties vinden het al moeilijk om één van deze twee doelstellingen te behalen. Maar er is een sector waarin organisaties geacht worden beide te realiseren. De gezondheidszorg.

meer...

×