Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Vernieuwing schakelkast RWZI Chaam

In opdracht van Waterschap Brabantse Delta heeft Modderkolk als hoofdaannemer het project “vernieuwing schakelkast RWZI Chaam” uitgevoerd. Begin 2019 is er gestart met de uitvoering van de werkzaamheden aan de Rioolwater Zuiveringsinstallatie (RWZI) in Chaam. De opdracht is uitgevoerd onder voorwaarden van de UAV-gc 2005 waarbij ontwerp en realisatie geïntegreerd zijn.

De RWZI in Chaam is sinds 1975 in bedrijf. De zuivering behandelt het afvalwater van de kern Chaam en de omliggende campings. De bestaande transformator t.b.v. de energieaansluiting heeft te weinig vermogen om tijdens het recreatieseizoen de tijdelijke beluchters, naast de RWZI, van energie te voorzien.

Het project

De Rioolwater Zuiveringsinstallatie (RWZI) Chaam moet nu en in de toekomst voldoen aan vergunningsafspraken. Om dit te kunnen garanderen zijn er door Modderkolk verschillende aanpassingen gerealiseerd. De aanpassingen die door Modderkolk gerealiseerd zijn omvatten:

De oplevering

Op 01-11-2020 vond de oplevering van het project plaatst. Met trots kunnen we vertellen dat we als Modderkolk de werkzaamheden naar tevredenheid van Waterschap Brabantse Delta hebben uitgevoerd. Het project is tijdig opgeleverd en is op een vakkundige en regelmatige wijze uitgevoerd.