Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

AWC Wijchen huldigt meerdere kampioenen!

31 mei 2018 -
AWC Wijchen huldigt meerdere kampioenen!

Afgelopen weekend werden voor veel voetbalteams de laatst wedstrijden van het seizoen gespeeld. Voor AWC Wijchen leverde dat mooie successen op. Maar liefst drie senioren teams werden kampioen, waaronder AWC 1. Zij zullen door het behalen van dit kampioenschap promotie maken naar de Hoofdklasse. Niet alleen de senioren presteerden goed, ook bij de junioren werden vier teams kampioen.

Naast AWC 1, is ook AWC 4 en AWC 8 kampioen geworden. Bijzonder aan AWC 4 is dat dit team bestaat uit een hechte vriendengroep. Vaak zie je dat de prestaties bij vriendenteams niet overweldigend zijn, maar dit team bewijst dat gezelligheid binnen een team niet ten koste van de prestaties hoeft te gaan. Ook het team van AWC 8 speelt al enige jaren samen, wat duidelijk tot goede resultaten leidt.

Bij de junioren waren het de teams AWC JO 11-3 (3e Jongensteam onder 11 jaar), JO 13-5, JO 15-4 en JO 17-2 die de kampioenstitel wisten te bemachtigen. De club is erg blij me de succesvolle jeugdelftallen, aangezien ontwikkeling van de jeugd een belangrijk speerpunt is binnen AWC Wijchen.

Voor het jeugdteam AWC JO 19-1 is de strijd nog niet gestreden. Zij spelen a.s. zaterdag een wedstrijd voor promotie naar weer een hogere klasse. Het is dus nog even spannend, maar mogelijk kan er dus nog een succesteam van AWC Wijchen worden toegevoegd aan bovenstaande lijst met teams.

Afgelopen jaar heeft Modderkolk een sponsorovereenkomst gesloten met AWC Wijchen, omdat hun visie op (talent)ontwikkeling erg goed aansluit bij onze visie op continu ontwikkelen en leren. Wij zijn dan ook extra trots dat de teams van AWC Wijchen dit seizoen zo ontzettend goed gepresteerd hebben. Van harte gefeliciteerd allemaal en op naar het volgende seizoen

AWC Wijchen kampioen Modderkolk sponso AWC Wijchen kampioen Modderkolk sponso AWC Wijchen kampioen Modderkolk sponso AWC Wijchen kampioen Modderkolk sponso