Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk benoemd tot Best Managed Company 2020-2021

19 april 2021 -
Modderkolk benoemd tot Best Managed Company 2020-2021

Wijchen – Modderkolk behoort dit jaar wederom tot één van de best geleide bedrijven van het Nederlandse (middel-) grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen 15 april bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte.

Uit het BMC-traject is Modderkolk als één van de 21 Best Managed Companies naar voren gekomen. Deloitte beoordeelt de deelnemende bedrijven op basis van vier thema’s, te weten strategie, cultuur, bedrijfsvoering en financiën. Per thema zijn ‘best practices’ gedefinieerd, waarop deelnemers op verschillende niveaus in de organisatie zijn bevraagd middels vragenlijsten. Vervolgens is hierop met elke individuele deelnemer ingezoomd tijdens een interactieve sessie. Zo wordt zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart gebracht. Het programma richt zich op (middel-) grote Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftig miljoen euro, een leidende (Tier 1) of vernieuwende (disruptieve) positie in desbetreffende marktsegment of industrie bekleden en hun management in Nederland gevestigd hebben.

Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk: “Het is fijn dat we al meerdere jaren in de prijzen vallen. Dit bevestigt dat we nog steeds goed op weg zijn met onze bedrijfsfilosofie: een eeuwig florerend bedrijf. De komende jaren gaan we ons nog meer richten op de duurzame relatie met klanten, leveranciers en medewerkers. Daarnaast speelt sociale innovatie een steeds belangrijkere rol bij Modderkolk.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse (middel-) grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering en cultuur, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Per thema zijn ‘best practices’ gedefinieerd, waarop deelnemers op verschillende niveaus in de organisatie zijn bevraagd middels vragenlijsten. Vervolgens is hierop met elke individuele deelnemer ingezoomd tijdens een interactieve sessie. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftig miljoen euro, een leidende (Tier 1) of vernieuwende (disruptieve) positie in desbetreffende marktsegment of industrie bekleden en hun management in Nederland gevestigd hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl.