modderkolk wijchen mailinfo@modderkolk.nl modderkolk wijchen telefoon024 – 648 64 00 Inloggen
Modderkolk techniek wijchen

Modderkolk Bedrijfsschool

Goed voorbereid op de toekomst door een combinatie van werken en leren
Sinds 2012 biedt Modderkolk opleidingen aan via een eigen Bedrijfsschool. Als monteur in opleiding kun je hier een zogeheten BBL-opleiding volgen op verschillende niveaus. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. In deze onderwijsvorm combineer je theorielessen met de praktijk, dus werken en leren tegelijk.

Samenwerking met Koning Willem I College
Als monteur in opleiding volg je één dag per week theorieles bij Modderkolk. Op de overige dagen ga je met een ervaren begeleider op pad om de benodigde praktijkervaring op te doen.

De Modderkolk Bedrijfsschool verzorgt de volgende opleidingen:

  • Monteur Elektrische Installaties (niveau 2)
  • Eerste Monteur Elektrische Installaties (niveau 3)
  • Servicetechnicus Elektrotechniek (niveau 4)
  • Leidinggevend Monteur Elektrische Installaties (niveau 4)

Mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze toekomstige monteurs uitdagend werk, een gedegen opleiding en goede doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je bij Modderkolk rekenen op een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

modderkolk-bedrijfsschool-bol

modderkolk bedrijfsschool


Heb je interesse?

Ben jij onze nieuwe monteur in opleiding?

Modderkolk Bedrijfsschool
Ieder schooljaar heeft de Modderkolk Bedrijfsschool plaats voor 7 leerlingen op BBL niveau 2, 3 of 4. Middelbare school leerlingen die dit schooljaar examen doen, maar ook zij-instromers zijn van harte welkom in de Modderkolk bedrijfsschool.

Modderkolk biedt een Monteur in opleiding een uitdagende functie met een fulltime dienstverband, voldoende doorgroeimogelijkheden en een informele sfeer en goede begeleiding. Naast een marktconform salaris (fulltime basis) betaald Modderkolk tevens je opleiding.

Als (Elektro)monteur in opleiding…

  • ga je op maandag of vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur naar onze bedrijfsschool in Wijchen
  • leer je het vak van elektromonteur door 4 dagen in de week mee te werken in de praktijk
  • werk je voornamelijk in de regio Wijchen/Nijmegen;
  • word je begeleid door ervaren collega’s;

Een monteur in opleiding heeft minimaal een VMBO kader diploma of gelijkwaardig en zin om leren en werken te combineren als elektromonteur. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en voldoende technisch inzicht. Daarnaast ben je een echte techneut, ambitieus en gedreven.

Interesse in de vacature Monteur in opleiding?
Stuur dan je CV samen met een motivatiebrief naar pz@modderkolk.nl. In de motivatiebrief willen we lezen waarom je interesse uitgaat naar de elektrotechniek, waarom je kiest om je opleiding in onze bedrijfsschool te volgen en wat je uiteindelijk wil bereiken. Wil je vooraf meer weten? Bel dan met 024-6486431.

×