Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk Bedrijfsschool

Goed voorbereid op de toekomst door een combinatie van werken en leren
Sinds 2012 biedt Modderkolk opleidingen aan via een eigen Bedrijfsschool. Als monteur in opleiding volg je een erkende BBL-opleiding op de Modderkolk Bedrijfsschool, waarbij je leren en werken combineert. Vier dagen in de week werk je onder begeleiding van ervaren monteurs en één dag in de week volg je lessen van docenten van het Koning Willem 1 college in onze Bedrijfsschool.

Samenwerking met Koning Willem I College
Het Koning Willem 1 college (KW1 college) is al jaren een vooraanstaande MBO school gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij werken al sinds de start van onze bedrijfsschool in 2012 samen met het Koning Willem 1 college.  De keuze is destijds gevallen op deze school, omdat wij onder de indruk waren van de goede docenten. Daarnaast sluit de visie van KW1 college het beste aan op onze visie.

De Modderkolk Bedrijfsschool verzorgt de volgende opleiding:

  • Servicetechnicus Elektrische installaties (niveau 4)

Mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze toekomstige monteurs uitdagend werk, een gedegen opleiding en goede doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je bij Modderkolk rekenen op een fulltime salaris vanaf dag één en wordt jouw opleiding door ons gefinancierd.

modderkolk-bedrijfsschool-bol

modderkolk bedrijfsschool


Heb je interesse?

Ben jij onze nieuwe monteur in opleiding?

Modderkolk Bedrijfsschool
Ieder schooljaar heeft de Modderkolk Bedrijfsschool plaats voor 7 leerlingen op BBL niveau 2, 3 of 4. Middelbare school leerlingen die dit schooljaar examen doen, maar ook zij-instromers zijn van harte welkom in de Modderkolk bedrijfsschool.

Modderkolk biedt een Monteur in opleiding een uitdagende functie met een fulltime dienstverband, voldoende doorgroeimogelijkheden en een informele sfeer en goede begeleiding. Naast een marktconform salaris (fulltime basis) betaald Modderkolk tevens je opleiding.

Als (Elektro)monteur in opleiding…

  • ga je op maandag of vrijdag van 7.30 tot 16.30 uur naar onze bedrijfsschool in Wijchen
  • leer je het vak van elektromonteur door 4 dagen in de week mee te werken in de praktijk
  • werk je voornamelijk in de regio Wijchen/Nijmegen;
  • word je begeleid door ervaren collega’s;

Een monteur in opleiding heeft minimaal een VMBO kader diploma of gelijkwaardig en zin om leren en werken te combineren als elektromonteur. Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen en voldoende technisch inzicht. Daarnaast ben je een echte techneut, ambitieus en gedreven.

Interesse in de vacature Monteur in opleiding?
Stuur dan je CV samen met een motivatiebrief naar pz@modderkolk.nl. In de motivatiebrief willen we lezen waarom je interesse uitgaat naar de elektrotechniek, waarom je kiest om je opleiding in onze bedrijfsschool te volgen en wat je uiteindelijk wil bereiken. Wil je vooraf meer weten? Bel dan met 024-6486459.