Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Best Managed Company 2019

15 mei 2019 -
Best Managed Company 2019

Yes, ook dit jaar is Modderkolk uitgeroepen tot Best Managed Company 2019. Deloitte roept elk jaar meerdere Nederlandse bedrijven uit tot Best Managed Company, op basis van verschillende criteria die te maken hebben met leidinggevende kwaliteiten, de sturing binnen het bedrijf en de financiële gezondheid. Wij ontvingen deze prijs voor het vierde jaar op rij, waardoor Modderkolk ook benoemd is tot Gold Member.

Vier jaar geleden meldden Modderkolk zich voor het eerst aan bij Deloitte. Na een inschrijving wordt onderzocht of een bedrijf voldoet aan de criteria. Zo worden er twee tot vier interviews afgenomen met leden van het managementteam, worden de financiën doorgenomen en wordt er gekeken naar innovatie, strategie en het leiderschap binnen het bedrijf. Aan de hand van deze gegevens maakt het bedrijf kans op de titel Best Managed Company 2019. Daarnaast is het vooral belangrijk dat bedrijven inzicht krijgen in de manier waarop het bedrijf geleid wordt.

Gold Member

Meerdere jaren op rij de titel Best Managed Company in ontvangst mogen nemen is een hele prestatie. Om deze bedrijven extra te belonen voor hun prestaties is er een ladder systeem ontwikkeld. Het eerste jaar dat het bedrijf mee doet kan de organisatie qualified worden (oftewel de titel bemachtigen). Als de organisatie het tweede en derde jaar achtereenvolgend Best Managed Company wordt, valt het bedrijf onder de requalified bedrijven. Lukt het al vier tot zes jaar om benoemd te worden, dan wordt de organisatie een Gold Member. De laatste tree op de ladder is voor de bedrijven die al zeven jaar of meer op rij deze titel hebben mogen ontvangen. Zij worden Platinum members genoemd.

Modderkolk heeft zich vier jaar geleden aangemeld en tot nu toe elk jaar de titel weten te bemachtigen. Vandaar dat wij vanaf dit jaar bij de Gold Members horen. Een super knappe prestatie van iedereen die meewerkt aan dit succes!

Prijsuitreiking

Elk jaar worden de bedrijven die de titel Best Managed Company in ontvangst hebben mogen nemen uitgenodigd voor het BMC Festival. Dit jaar vindt het festival plaats in Lage Vuursche, waar het programma van 18:00 uur tot 22:30 uur zal duren. Ook vanuit Modderkolk zullen een aantal collega’s aanwezig zijn. Uiteraard gekleed naar het thema Black-Tie met een vleugje Summer Chic.

Best Managed Company 2019 Gala - Groepsfoto Modderkolk