Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Bezoek Modderkolk tijdens Aqua Nederland 2024

1 maart 2024 -
Bezoek Modderkolk tijdens Aqua Nederland 2024

Op 19, 20 en 21 maart staat Modderkolk weer op Aqua Nederland in Gorinchem, dé nationale vakbeurs op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht. 

Kom jij Modderkolk bezoeken?

Onze collega’s van Water Solutions en Stedelijk Waterbeheer ontvangen je graag op stand F116 om je bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van watermanagement. Daarnaast vind je ons samen met SPIRIT solar lighting op stand D131. Hier laten we de duurzame en energiezuinige solarbesturingen en solarmeetsystemen zien die we in samenwerking ontwikkelden. Dankzij deze producten kan in het veld gemeten of gestuurd worden zonder afhankelijk te zijn van het energienet.

Aanmelden Aquabeurs

Zien we jou op de Aquabeurs? Vraag online eenvoudig jouw gratis ticket aan via deze link: Aanmelden Aqua Nederland 2024.

Meer informatie

Heb je op voorhand vragen of wil je weten wat Modderkolk voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. We helpen je graag verder.

Bouke Kristel
Accountmanager Water Solutions
bkristel@modderkolk.nl
06 53 65 98 73

Geert Morlog
Technisch adviseur Stedelijk Waterbeheer
gmorlog@modderkolk.nl
06 53 89 05 64