Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Bezoek Modderkolk tijdens de Aqua Nederland vakbeurs

31 januari 2023 -
Bezoek Modderkolk tijdens de Aqua Nederland vakbeurs

Wijchen – Ook dit jaar staat Modderkolk op de Aqua Nederland vakbeurs 2023 in Gorinchem. Op 21, 22 en 23 maart is Modderkolk aanwezig om te vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van watermanagement. We vertellen je dan graag meer over elektrotechniek, automatisering, werktuigbouwkunde en de rol van Modderkolk als totaalaanbieder.

Over Aqua Nederland

Aqua Nederland is dé vakbeurs van Nederland op het gebied van afvalwater, drinkwater, proceswater en stedelijk water & rioolbeheer. Tijdens Aqua Nederland wordt vraag en aanbod van watertechnologie, waterbeheerdiensten en kennisproducten samengebracht.

Kom jij Modderkolk bezoeken?

Als toonaangevend bedrijf binnen de watersector brengt Modderkolk de nieuwste producten en technieken op het gebied van watermanagement onder de aandacht. De accountmanagers van Modderkolk zijn aanwezig en kunnen je meer vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering, elektrotechniek en werktuigbouwkunde binnen de watersector.

Zien we jou op 21, 22 en 23 maart met een VR bril door een gemaal lopen? Tot dan!

Hoe meld ik me aan?

De toegang tot de beurs is gratis, maar aanmelding is noodzakelijk. Dit kan via de volgende link: Aanmelden Aqua Nederland

Heb je op voorhand vragen of wil je weten of Modderkolk iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten:

Bouke Kristel
Accountmanager Water Solutions
bkristel@modderkolk.nl
024 64 86 488

Geert Morlog
Technisch adviseur Gemeenten
gmorlog@modderkolk.nl
024 64 86 470