Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk!

25 juni 2018 -
Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk!

Vijfentwintig jaar geleden begon Dorien haar carrière als interieurverzorger bij Modderkolk, nu is zij nog steeds werkzaam als Medewerker Huishoudelijke Dienst. Een prachtig jubileum, dat wij graag wilden vieren. Dorien staat echter niet graag in het middelpunt, dus een receptie was niet nodig voor haar. Vandaar dat wij haar afgelopen week verrasten met een gezellige taart-eet-actie.

Dorien staat bekend om haar tomeloze inzet en haar harde werken! ‘De kunst van grenzelose service’ zit dan ook in haar bloed. Uiteraard heeft ze in de loop der jaren een hoop geleerd over verschillende Modderkolk collega’s. Zo kwam tijdens de speech van Simon nogmaals naar voren hoe vaak Dorien een (terechte) discussie heeft om iedereen op tijd het pand uit te krijgen. Uiteraard bracht deze herkenbare situatie een grote lach op de gezichten van de meeste aanwezigen.

Naast het harde werken, is Dorien ook altijd bereid om mee te denken over het verbeteren van de gang van zaken en is ze een echter doener.  Dit bleek ook toen een aantal jaren geleden besloten werd om vanuit Modderkolk vers fruit aan te bieden aan alle collega’s. Dorien stapte na dit besluit direct op haar fiets om het eerste fruit te halen!

Tijdens de surprise taart-eet-actie werden uiteraard ook de bloemen, cadeautjes en bedankjes overhandigd, want 25 jaar in dienst zijn mag beloond worden. Wij zijn dan ook erg blij met deze fantastische huishoudelijke kracht en hopen dat we nog enkele jaren meer mogen genieten van haar werk!

Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk Dorien; al 25 jaar in dienst bij Modderkolk