Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Gezondheidszorg referentie

“We worden door Modderkolk compleet ontzorgd”

UMC St Radboud Beheer brandveiligheidsinstallaties

Voor UMC St Radboud verzorgt Modderkolk sinds kort het complete beheer van alle brandveiligheidsinstallaties op het terrein van het Universitair Medisch Centrum in Nijmegen.

Daarbij gaat het om het onderhoud van de branddetectie-installaties, de gas- en schuimblusinstallaties, de sprinklerinstallaties en de handblusmiddelen. Daarnaast verzorgen we, in samenwerking met het bedrijf R2B Inspecties, de periodieke inspectie en certificering van deze middelen.

Bestaande relatie
Theo van Kampen, hoofd elektro van de afdeling beheer en onderhoud: “We waren al bekend met Modderkolk, want ze doen ook het onderhoud aan onze lichtinstallaties. Het onderhoud aan de brandveiligheidsinstallaties voerden we voorheen zelf uit, maar we veranderen steeds meer van een uitvoerende organisatie in een regie-organisatie. We begonnen met het uitbesteden van de eenvoudige onderhoudswerkzaamheden, en hebben dat steeds verder uitgebouwd.”

Compleet ontzorgd
“Inmiddels verzorgen de mensen van Modderkolk alle onderhoudswerkzaamheden aan onze brandveiligheidsinstallaties, op het hele terrein. Dat doen ze naar volle tevredenheid, eigenlijk worden we compleet ontzorgd; het lijkt alsof Modderkolk een verlengstuk is van onze eigen organisatie.”