Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Hoe gaat Modderkolk om met het Coronavirus?

24 maart 2020 -
Hoe gaat Modderkolk om met het Coronavirus?

Nederland wordt op dit moment bezig gehouden door het Coronavirus. De situatie houdt ons uiteraard ook bezig. In dit bericht brengen we je graag op de hoogte van de maatregelen die wij nemen.

Ons belangrijkste uitgangspunt is de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten. Wij volgen daarom de landelijke richtlijnen op en waar nodig nemen we extra voorzorgsmaatregelen. Zo werkt ons kantoorpersoneel zoveel mogelijk thuis, worden vergaderingen virtueel gevoerd en nemen onze onderhouds- en servicemonteurs extra hygiënemaatregelen. In sommige sectoren wordt uit gezondheidsoverwegingen gepland onderhoud uitgesteld en zijn wij juist extra scherp op het oplossen van storingen, zodat cruciale processen hun doorgang kunnen blijven vinden.

Daarnaast willen wij iedereen bedanken die ondanks deze crisis doorwerkt om de samenleving draaiende te houden. In het bijzonder gaat onze dank uit naar de medische sector. Dag in dag uit werken artsen en verpleegkundigen keihard om Corona de wereld uit te helpen.

De bestrijding van het Coronavirus vraagt daarnaast een hoop van technische installaties in de medische sector. Wij ondersteunen onze klanten waar nodig, maar denken ook op landelijk niveau graag vrijblijvend mee in oplossingen voor acute problemen. Uiteindelijk hebben we maar één gezamenlijk doel: Deze crisis zo snel mogelijk achter ons laten.