Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Industrie referentie

“Essentieel voor de continuiteit van onze productie”

SCA Ondersteuning onderhoudsdienst, projecten en inspecties

SCA is een van ’s werelds grootste fabrikanten van verzorgingsproducten. In de fabriek van SCA in Katwijk (Cuijk) worden huishoudelijke papierwaren geproduceerd, zoals toiletpapier, keukenrollen en servetten.

Die producten bestaan voor meer dan 95% uit gerecycled papier. In de fabriek vindt daarom zowel papierfabricage als papierverwerking plaats. De voortgang van deze processen wordt gewaarborgd door een eigen onderhoudsdienst, die weer ondersteund wordt door Modderkolk.

Langdurige samenwerking
Tiny van der Meer, installatieverantwoordelijke laagspanning en hoogspanning: “Ik werk hier al bijna veertig jaar. Toen ik hier begon, was Modderkolk er al. Dat je het zo lang met elkaar volhoudt, is een goed teken.

Modderkolk ontzorgt ons op alle gebieden. Ze ondersteunen onze onderhoudsdienst, voeren zelfstandig kleine projecten uit, en zijn ook betrokken bij grote projecten, zoals de nieuwbouw van installaties. Daarnaast verzorgen ze de periodieke inspecties van de elektrische installaties.”

Altijd bereikbaar en beschikbaar
“Het belang van technisch onderhoud is groot voor ons, want productieuitval moet tot een minimum beperkt blijven. De mensen van Modderkolk zijn dan ook essentieel voor de continuïteit van onze productie. Als zich onverwachte omstandigheden voordoen, dan helpen ze ons om daar snel op te reageren. Ze zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar. We kunnen zaken bij ze neerleggen en hebben er vervolgens geen omkijken meer naar; het is gewoon geregeld.”