Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk al 25 jaar vertrouwd elektrotechnisch partner voor ARN

25 maart 2021 -
Modderkolk al 25 jaar vertrouwd elektrotechnisch partner voor ARN

De afvalverwerker ARN uit Weurt en Modderkolk uit Wijchen zijn twee bekende namen uit de omgeving van Nijmegen. Het is dan ook niet gek dat beide bedrijven elkaar gevonden hebben op elektrotechnisch gebied. Dit jaar werken ARN en Modderkolk 25 jaar samen. Als waardering voor het vertrouwen heeft Modderkolk aan alle medewerkers van ARN een bbq-pakket uitgereikt. Het eerste exemplaar is vandaag overhandigt aan ARN directeur Rutger Jan Pessers.

 

 

Modderkolk verzorgt alle elektrotechnische werkzaamheden voor ARN in Weurt. Hierbij moet bijvoorbeeld gedacht worden aan:

  • Ombouwen of modificeren van installaties tijdens de onderhoudsstop
  • Kalibratie van sensoren inclusief rapportages voor certificering
  • Panelenbouw op locatie voor aanpassingen in stroomverdelers
  • Preventief onderhoud

Daarnaast voert Modderkolk verschillende grote projecten uit voor ARN. Zo is in 2018 nog een project uitgevoerd waarbij de onderdelen van de verbrandingslijn zijn vernieuwd. Modderkolk verzorgde hiervoor de elektrotechnische aanpassingen en paneelbouw. Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk: “het is een eer dat we als elektrotechnische partij uit de regio al zoveel jaar zaken mogen doen met ARN. Bij Modderkolk zetten we in op duurzame klantrelaties. Dit is een prachtig voorbeeld uit de praktijk.”

De keuze voor een bbq-pakket was niet onbewust: de vertrouwde relatie tussen de medewerkers van ARN en Modderkolk moest centraal staan. De medewerkers van ARN moeten er écht iets aan hebben. Namens Modderkolk wensen we alle medewerkers van ARN veel plezier met het bbq-pakket!