Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk voor de derde keer op rij benoemd tot Best Managed Company!

13 februari 2018 -
Modderkolk voor de derde keer op rij benoemd tot Best Managed Company!

Modderkolk behoort ook dit jaar (2017-2018) tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte Deloitte afgelopen woensdag 7 februari bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is Modderkolk als een van de 51 Best Managed Companies 2017-2018 naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het tiende achtereenvolgende jaar. Modderkolk deed dit jaar voor de derde keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model, dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Directeur-eigenaar Simon de Luij: “Deze kwalificatie bevestigd opnieuw dat we op de goede weg zijn. Modderkolk behoort met onze huidige visie en strategie al drie jaar tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Ook het komend jaar gaan we hierop verder, waarbij we onze klanten steeds meer willen betrekken bij onze interne processen. Hierdoor kunnen projecten nog efficiënter verlopen.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl