Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk en Hilti gaan samenwerking aan

31 oktober 2022 -
Modderkolk en Hilti gaan samenwerking aan

Wijchen – Modderkolk heeft veilig werken hoog in het vaandel staan. Daarom gaat Modderkolk vanaf deze maand een samenwerking aan met Hilti voor het beheer van alle gereedschappen. De eindejaarskeuring wordt ook overgenomen door Hilti. Daarnaast geven zij advies voor het juiste gereedschap bij verschillende werkzaamheden. Door deze samenwerking wordt het gebruik van alle gereedschappen nog veiliger. Daarnaast zorgt de Hilti Ontrack! app voor een goed individueel overzicht per medewerker.       

         

Het gereedschap

Op 25 en 26 oktober zijn de gereedschapskisten uitgedeeld aan de eerste medewerkers van Modderkolk. Het gereedschap wat in de kisten zit is gebaseerd op een veldonderzoek van Hilti naar de verschillende behoeften van de teams. Hilti helpt ook mee aan een betere wereld voor iedereen en daarom zijn alle apparaten na einde looptijd gratis in te leveren bij Hilti voor recycling of een eventuele verlenging.

De medewerkers kregen eerst een instructie hoe de apparaten werken en daarna een demonstratie van het gereedschap. Na de demonstratie kregen alle medewerkers hun gepersonaliseerde set mee naar huis. Modderkolk kijkt erg uit naar deze samenwerking.