Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Modderkolk realiseert nieuw wifinetwerk voor Ronald McDonald Huis Nijmegen!

17 januari 2018 -
Modderkolk realiseert nieuw wifinetwerk voor Ronald McDonald Huis Nijmegen!

Het Ronald McDonald Huis Nijmegen geeft ouders, broertjes en zusjes van opgenomen kinderen de gelegenheid om dichter bij elkaar te zijn en samen door een moeilijke periode te komen. Dit doen zij in samenwerking met het Radboudumc, waarbij dit kinderfonds afhankelijk is van donateurs, sponsoren en vrijwilligers. Modderkolk Projects & Maintenance steunt dit fantastische initiatief door de databekabeling voor het nieuwe wifinetwerk aan te leggen binnen het Ronald McDonald Huis Nijmegen.

Het Ronald McDonald Huis Nijmegen biedt ouders een thuishaven als hun zoon of dochter opgenomen is in het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Als kind heb je het liefst je ouders om je heen en als ouders ben je het liefst zo dicht mogelijk bij je kind, zeker wanneer deze door ziekte opgenomen is. Het Ronald McDonald Huis Nijmegen begrijpt dit als geen ander en zorgt ervoor dat het leven, ondanks alles, toch een beetje door kan gaan. Een goed functionerend wifinetwerk is dan erg belangrijk voor ouders. Door een goede wifiverbinding kunnen zij zonder problemen blijven communiceren met hun zoon of dochter en kunnen zij andere familieleden op de hoogte houden. Momenteel is Modderkolk Projects & Maintenance dan ook hard bezig om zo snel mogelijk een geheel nieuw wifinetwerk in het Ronald McDonald Huis Nijmegen te realiseren.

Marcel Coenders, namens Modderkolk Projects & Maintenance verantwoordelijk voor de activiteiten binnen Radboudumc is blij dat we als bedrijf wederom iets kunnen doen voor het Ronald McDonald Huis: “Als je zelf ooit in een dergelijke situatie terecht komt hoop je ook dat in een Ronald McDonald Huis terecht kan!”

Op de foto wordt de samenwerking tussen Modderkolk Projects & Maintenance en het Ronald McDonald Huis Nijmegen middels een handdruk bekrachtigd.