Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Nieuw branddetectieproject zorgt voor een goed begin van 2018!

11 januari 2018 -
Nieuw branddetectieproject zorgt voor een goed begin van 2018!

Onze industriële klanten bezitten vaak meerdere kantoorpanden. Deze kantoorpanden moeten alle voorzien zijn van een up-to-date brandmeldinstallatie, een onderdeel waar wij onze klanten goed mee van dienst kunnen zijn. Zo heeft Modderkolk ook begin dit jaar de opdracht gekregen om een gehele nieuwe brandmeldinstallatie te installeren bij een grote industriële klant in Nijmegen. Een goed begin van het nieuwe jaar!

 

Dit nieuwe project is een grootschalig branddetectieproject met een doorlooptijd van bijna anderhalf jaar. Verschillende panden en ruimtes moeten worden voorzien van een totaal nieuwe installatie, waardoor er een aantal uitdagingen om de hoek komen kijken tijdens de montage.

Zo moet er veel afgestemd worden met de “kantoorbewoners”, zodat zij geen tot bijna geen hinder ondervinden aan onze werkzaamheden. Ook wordt er tijdens dit project in verschillende cleanrooms en secure area’s gewerkt. Voor deze ruimtes gelden strikte procedures waar onze monteurs niet van af kunnen wijken.  Dit alles zorgt extra uitdaging, wat onze monteurs alleen maar extra motiveert!

Als kleine toevoeging nog een aantal feitjes over dit project.

Er zal tijdens dit project gebruik gemaakt worden van:

  • 15 km signaalkabel,
  • 6,5 km hostaliet buis,
  • 1200 puntmelders,
  • 850 slow whoops,
  • En 3 BMC’s.

Benieuwd wat wij nog meer kunnen op het gebied van brandmeldinstallaties? Kijk dan op de pagina Branddetectie bij Modderkolk.