Stuw watermanagement Modderkolk elektrotechniek publieke sector
Modderkolk industrie Nooteboom elektromonteur elektrotechniek
industrie Modderkolk elektromonteur elektrotechniek Nooteboom

Een nieuw kantoor, dat betekent letterlijk een frisse start na de zomer!

20 augustus 2018 -
Een nieuw kantoor, dat betekent letterlijk een frisse start na de zomer!

Eén van onze teams werkt vast op het terrein van een grote industriële klant in Nijmegen. Afgelopen zomer hebben zij op dit terrein een nieuw kantoor gekregen, met nieuwe kantoorartikelen. Het nieuwe kantoor voldoet daarmee volledig aan de Modderkolk-standaard!

Voorheen had het Modderkolk team de beschikking over verschillende kantoorruimtes aan de voorkant van het pand. Het nieuwe kantoor bevind zich aan de achterkant van hetzelfde pand en beschikt over grotere ruimtes die aaneengeschakeld zijn. Hierdoor zijn de communicatielijnen nog korter.

Niet alleen ondervinden onze collega’s voordelen aan de indeling van de nieuwe ruimtes, ook de nieuwe kantoorartikelen bieden veel voordelen. Zo zijn de nieuwe bureaus verstelbaar (net als alle bureaus op ons kantoor in Wijchen), zodat iedereen op de juiste hoogte kan zitten, maar eventueel ook staand kan werken. Onze collega Rick: “De optie om staand te werken vind ik erg prettig. Want iedereen weet dat zitten het nieuwe roken is”. Naast nieuwe bureaus, zijn er ook verstelbare stoelen aangekocht, zijn er meerdere kasten en beeldschermen geplaatst én is er airconditioning in de ruimte aanwezig.   

“Het is erg fijn om na de vakantieperiode in het nieuwe kantoor te beginnen. Alles is fris en modern, precies wat past bij ons team en Modderkolk” aldus Rick.

Nieuw kantoor op het terrein van een industriële klant - Modderkolk Nieuw kantoor op het terrein van een industriële klant - Modderkolk Nieuw kantoor op het terrein van een industriële klant - Modderkolk Nieuw kantoor op het terrein van een industriële klant - Modderkolk Nieuw kantoor op het terrein van een industriële klant - Modderkolk